• usp1

  LEVERING 1-3 dage

 • usp2

  GRATIS LEVERING Ved køb over 995,-

 • usp3

  Fortrydelsesret 14 dage

 • mail salg@rentengros.dk

Vi søger forhandlere i Skandinavien

Oprettet d. under Viden om rengøringsudstyr

Vi søger forhandlere i Skandinavien

Vi søger forhandlere i Skandinavien

Rent Engros søger forhandlere i Norge, Sverige og Finland - til salg af vores HEPA Rygstøvsuger på batteri samt mopper, klude og lignende rengøringsartikler. 

 

I Rent Engros importerer vi selv mange rengøringsartikler direkte fra producenterne, hvilket vi har haft stor succes med. Vi ønsker derfor også at være en attraktiv grossist for forhandlere i Norden.  

Er det dig? Eller kender du nogen, vi skal tage fat eller, som kunne være interesseret? Så vil vi meget gerne modtage info og kontakt. Vi sender - og fortæller - gerne om konkrete produktpriser efter ønske. 

 

Ring direkte på: +45 70 25 24 94 eller kontakt os her. Det vil være en stor hjælp.

Hvem søger vi?

Vi søger forhandlere i Norge, Sverige og Finland. 

 

Vi leder efter nye eller eksisterende forhandlere af rengøringsudstyr med det rigtige setup, der ønsker en prisattraktiv og loyal grossist af kvalitetsprodukter. Det er naturligvis vigtigt, at I/du selv har kanalerne og netværket til at forhandle produkterne. 

Hvilke produkter tilbyder vi?

Helt overordnet tilbyder vi en lang række af professionelle, prisvenlige, bæredygtige og ergonomiske rengøringsartikler. Rent Engros importerer selv rengøringsartikler direkte fra en række udvalgte producenter. Vi giver jer muligheden for at tilbyde kvalitetsudstyr til jeres kunder i det pågældende land og område. 
 

– Nøgleprodukt: HEPA Rygstøvsuger på batteri + ALT tilbehør.  

 

HEPA Rygstøvsuger og tilbehør

Vores HEPA Rygstøvsugere på batteri er et nøgleprodukt, da det indeholder flere fordele. 

 

 1. Først og fremmest bruger rygstøvsugeren HEPA-teknologi. Det vil sige et filtersystem, hvor 99,97% af alle støvpartikler frasorteres - det bedste i verden.
 2. Rygstøvsugeren kører på langtidsholdbare batterier, hvilket fremmer ergonomi og rengøringstid (Se video nederst i indlægget). 
 3. Den tilgodeser ergonomien. At bære en støvsuger på ryggen er bedst for kroppen. Især hvis brugeren støvsuger hyppigt. Det giver kroppen en naturlig holdning og mindsker arbejdsskader.
 4. Vi tilbyder også alt ekstraudstyr til HEPA Rygstøvsugere, der kan optimere købet endnu mere.

 

Det gælder blandt andet: Ekstra batterier, Bælte til at holde batterier, Lyn-oplader til batterier, Lithium-ion-batteri til rygstøvsugere, Nye HEPA-filtre, Microfiber-pose, Støvsugerposer til din HEPA Rygstøvsuger, Teleskoprør på 135 cm, Ekstra støvsugerslange, Mundstykke, Forlængerrør, Harness, Spænder og skruer til harness.

 

Andre produkter


Foruden rygstøvsugeren har vi også mange andre produkttyper, vi kan tilbyde som jeres grossist til salg af kvalitetsprodukter. Det gælder mopper, klude, fremfører og andet udstyr. – Alt sammen til en attraktiv pris. Lad os endelig bare tage en snak, så kan vi uddybe mulighederne: +45 70 25 24 94

Der er i alt fald nok forskellige produkter og nok mængder. Ens for det hele er især en høj rengøringseffekt, god ergonomi, miljøvenlige produkter og attraktive priser - for både jer og jeres kunder. 

Hvem er Rent Engros?

Rent Engros er en dansk e-handelsforretning, som tilbyder nogle af branchens bedste rengøringsprodukter til en god pris - engrospriser. Vi ejer selv et rengøringsfirma med mange år i faget (Koncept Rengøring), hvorfra vi har fået kendskabet til alle de produkter, som vi udbyder. Vi oplevede vanskeligheder med at finde ønskede produkter til en rentabel pris. Derfor begyndte vi selv at importere en række produkter til eget rengøringsfirma. 

 

Det gav os muligheden for at starte Rent Engros, hvor vi sælger, de produkter, vi selv importerer. Herigennem kan vi nemlig tilbyde fagkunder samme produkter til en god pris i forhold til, hvad de oftest kan finde på markedet. Vi kan holde priserne nede, da vi selv kan anvende alt det, vi importerer. Samtidig har vi ikke ekstraudgifter til lagerplads m.m. qua vores kapacitet i rengøringsfirmaet. 

 

Det er det samme koncept, vi vil tilbyde vores kommende forhandlere i Norden.

Hvad tilbyder vi jer som forhandler?

Vi tilbyder samme koncept, som vi praktiserer i Danmark. 

 

 • Med os som grossist får I udvalgte rengøringsartikler til attraktive priser - som I ligeledes kan tilbyde jeres kunder til attraktive priser. 
 • I får en samarbejdspartner med masser af erfaring i faget, der blandt andet har den højeste kreditværdighed hos Bisnode. 
 • I får tilgang til nogle af branchens bedste kvalitetsprodukter og alt viden herom. 

Kreditværdighed

Hvorfor leder vi efter forhandlere i Skandinavien?

 

Vores koncept er blevet taget godt imod i Danmark, hvorfor vi nu ønsker at tilbyde samme koncept og muligheder til professionelle i hele Skandinavien. Vi kender vores begrænsninger og ved, at der helt sikkert findes nogle i de pågældende lande og områder, som har det perfekte setup til salget af vores rengøringsartikler. 

Derfor vil vi gerne tilbyde et stærkt og loyalt samarbejde. 

Kan du hjælpe os?

Vil du have tilsendt produktliste, prisliste eller vil du generelt bare høre mere om muligheder? 
– Så vil vi meget gerne høre fra dig: Tlf.: +45 70 25 24 94 eller mail: salg@konceptrengoering.dk 
Det samme gælder, hvis du har navnet på den eller dem, vi bør kontakte. 

Rent Engros er fagfolk, der ønsker at hjælper ligesindede fagfolk

 

Her er en video af vores nøgleprodukt- HEPA Rygstøvsuger: 

 

 


Ingen kommentar(er)
Skriv din kommentar