Hvilket mærke skal du vælge?

Oprettet d. under Viden om rengøringsudstyr

Hvilket mærke skal du vælge?

Hvilket mærke skal du vælge?

Når det kommer til rengøring, er der ufatteligt meget at vælge imellem på markedet. Det kan derfor være en jungle at finde frem til det rengøringsmiddel eller rengøringsudstyr, som klarer den opgave, du står overfor. Hvor skal man i det hele taget starte?

 

At prøve sig frem er en god idé, men det kan også være omkostningstungt. Fra eget rengøringsfirma har vi gennem tiden afprøvet diverse produkter. Det har givet os et godt kendskab til mærkerne. I vores shop www.rentengros.dk finder du mange af de produkter og mærker, som vi mener er de bedste på markedet. Vi kan samtidig holde priserne nede, da vores driftsomkostninger er små. Det skyldes blandt andet, at vi grundet kapaciteten i eget rengøringsfirma ikke behøver at betale ekstra husleje til opbevaring af produkterne i Rent Engros.

 

Som sagt har vi samlet en masse mærker og produkter, som vi mener er de bedste. Når vi siger ‘bedste’, taler vi om flere parametre. Først og fremmest skal mærket og produktet klare opgaven til perfektion. Det er der nogle gange flere produkter, der kan. Derfor kigger vi også på bæredygtigheden, ergonomien og selvfølgelig også på prisen. 

 

I indlægget her vil vi gerne præsentere nogle af de mærker, som vi selv har valgt. Mærker som vi kan stå 100% inde for. 

Gode mærker indenfor rengøringsmidler

Rengøringsmidler og kemi er selvfølgelig et godt sted at starte. Det er her, hvor man nogle gange virkelig kan komme galt afsted. Med hensyn til kemi og rengøringsmidler har vi især opvejet de miljømæssige fordele. For at nævne lidt af mærkerne i vores sortiment, kan vi starte med:

 

Prime Source

 

Prime Source er et mærke, som går meget op i, at deres produkter opfylder alle slags krav og følger lovgivningen til punkt og prikke. Prime Source er fantastisk til mange formål. Det gælder både universal- og grundrengøring, toiletrengøring, kalkfjernelse, sanitetsrengøring og rengøring af glas og spejle. Desuden er alle deres produkter svanemærket. Derfor er man altid garanteret et kvalitetsprodukt, som samtidig kan anvendes med god samvittighed overfor miljøet. 

 

I Rent Engros kan vi eksempelvis anbefale deres allround-grundrengøring uden farve & parfume.

 

TANA – Green Care

 

Green Care er TANA’s C2C-certificeret produktserie. C2C (Cradle to Cradle) er en miljøstandard, der betyder, at produktet er designet med respekt for mennesket og miljøet. Det kommer blandt andet til udtryk gennem mærkets store genanvendelighed i emballage såvel som i de bæredygtige ingredienser. I Rent Engros tilbyder vi kemi fra TANA-serien i form af blandt andet maskinopvask, stålpleje og meget mere (se det hele).

 

Faktisk er Green Care-serien ikke kun ensbetydende med kemi og rengøringsmidler. Innovation er i lige så stort fokus, hvorfor vi også med stolthed bruger og tilbyder doseringsudstyr fra TANA Green Care. Det er vist nemt at høre, at vi er store tilhængere af Green Care. Vi har faktisk også skrevet et indlæg kun om bæredygtig rengøring, som i høj grad tager udgangspunkt i TANA Green Care. Du kan læse det her

 

Andre mærker indenfor kemi

 

Der er ingen tvivl om, at Prime Source og TANA fylder en del i vores sortiment. Det skyldes også, at begge mærker indeholder mange varianter, hvilket også er et kæmpe plus for vores rengøringsfirma. Det er dog ikke udelukkende Prime Source og TANA, vi opererer med. Vi fører blandt andet også mærker som:

  • NCH Maintenance, Purell, Plum, Deb Stoko®, KIEHL, Katrin og Pristine.

De sidste to vil vi også fremhæve yderligere. 

 

rengøringsmiddel kemi

Kvalitetsmærker - Rengøringsudstyr

Vi har nævnt TANA Green Care og Prime Source som to dominerende mærker. Hertil er vi også nødt til at fremhæve Katrin og Pristine, når det kommer til rengøringsudstyr. 

 

Katrin

 

Katrin tilbyder især et stort udvalg af funktionelle løsninger til hygiejniske formål. Fra vores eget rengøringsfirma har vi et positivt kendskab til især deres praktiske dispensere og håndklædeark samt -ruller. Vi kan sige meget om Katrin, men det siger det så fint selv med ordene: “Clean & Green”, som understreger, at miljøet også er i fokus.

 

Pristine

 

Ligesom Katrin er Pristine også et mærke, der tilbyder alt til washrooms m.m. Det gælder både toiletpapir og cremesæbe såvel som dispensere. Pristines produkter er certificeret med EU’s Ecolabel-mærke.

 

De to mærker (Katrin/Pristine) fylder meget, når det kommer til hygiejneløsninger. Vi har naturligvis rengøringsudstyr og mærker til mange flere gøremål, hvor vi også kan fremhæve: MelaminPlusPad og SuperShine. 

 

Haid-Tec - MelaminPlusPad

 

haid-tec er et innovativt tysk firma, som leverer bæredygtigt udstyr til rengøring. For vores vedkommende er det specielt deres mærke, MelaminPlusPad, som vi er betaget af. MelaminPlusPad er rondeller til diverse gulvmaskiner og manuel gulvrengøring. De er udviklet til dybdegående rengøring og daglig vedligeholdelse på mange typer af gulve. Det fantastiske ved mærket er den lange levetid og dets fremragende rengøringsevne. I vores rengøringsfirma er vi meget tilfredse med mærket, som med store længder slår enhver kopi. 

 

Klindex - SuperShine

 

For at blive ved gulvrengøringen er vi også nødt til at nævne Klindexs SuperShine. SuperShine er vores foretrukne mærke indenfor diamantslibning. Deres pads og rondeller har diamantbelægning på overfladen, som kommer i forskellige styrker. Det er suverænt til en rengøringsproces, hvor gulvet skal behandles over flere omgange - med forskellige pads. SuperShine tilbyder diamant-pads til mange gulvmaskiner, og de kan dække de fleste gulvoverflader. Hvis du vil høre mere om SuperShine kan du læse et indlæg om de forskellige grit og styrker på denne side.  
 

Andre mærker inden for rengøringsudstyr

 

Vi har kun slebet overfladen af de mange gode mærker, vi anvender og anbefaler indenfor rengøringsudstyr. De nævnte er valgt fordi, de i større grad fylder en del i vores sortiment. Men vi fører naturligvis også mange andre anerkendte og fantastiske mærker i både microfiber-klude, mopper, støvsugere og affaldshåndtering. Har du brug for inspiration eller viden om mærkerne, så sig endelig til. Vi rådgiver gerne. Kontakt os her
 

rengøringsmærker-gulv

Led efter certificerings-mærker

Nu har vi nævnt flere af de mærker, som vi er store tilhængere af, og som du roligt kan vælge. Mærkerne har dét tilfælles, at de alle fokuserer på miljøet og mennesket, hvilket stemmer overens med vores værdier. Der er dog mange flere mærker, som også har fokus på miljøet og mennesket, og derfor vil vi foreslå, at du nogle gange i stedet kigger på certificeringens-mærkerne, når du handler ind. 

 

Her tænker vi eksempelvis på ØkoTex-mærket, som sikrer, at produktet ikke indeholder sundhedsskadelige stoffer. Vi tænker også på Svanemærket og den mere moderne Ecolabel (EU-Blomsten), som viser, at produktets rejse fra produktion til handel har været bæredygtig. Du kan også kigge efter ordet HEPA, som indenfor støvsugning betyder, at produktet har et filtreringssystem, der efterleves HEPA-standarden. Det betyder endvidere, at over 99% støvpartikler frasorteres. Kig efter certificeringer-mærkninger, så er der en stor chance for, at produktet efterlever dine forventninger. 

 

Tak fordi, du læste med 

 

Vi håber, at du har fået et lille indblik i nogle af de mest gængse mærker. Husk, at du altid kan ringe eller skrive til os i Rent Engros.