Bæredygtig & effektiv rengøring

Oprettet d. under Viden om rengøringsudstyr

Bæredygtig & effektiv rengøring

Bæredygtig & effektiv rengøring

Vi er alle nødt til at tænke på miljøet. Det gælder både private, erhvervslivet og det offentlige - rundt omkring i hele verden. I Danmark er vi som foregangsland heldigvis gode til at tænke bæredygtigt i form af grøn omstilling. 

 

Én af de måder, hvorpå vi i Rent Engros kan hjælpe, er ved at fremme bæredygtige naturprodukter. Derfor har vi tilføjet et Tana-sortiment af miljøvenlige rengøringsmidler i vores webshop. 

 

På den måde kan vi hjælpe vores kunder med at tage et ansvarligt og bæredygtigt valg, når de handler ind til sig selv eller til firmaet. Det gør os stolte. 

Hvordan kan vi hjælpe som webshop?

Vi kan gøre en forskel ved at træffe et ansvarligt valg om at udbyde miljøvenlige naturprodukter til vores kunder. Derfor har vi oprustet vores sortiment med Green-Care-løsninger fra Tana, som bygger på miljøcertificerede rengøringsprodukter. 

 

Løsningerne fra Tana er med til at bekæmpe verdens store miljøproblemer. Men hvordan? Ved at tænke grøn omstilling i alt fra indhold og produktionsproces til genanvendelse af materialerne. Her er bare lidt af produkternes mange miljøvenlige fordele:

 

 • Produceret i en CO2-neutral proces
 • 100% genbrugsplast i produkternes emballage
 • Alt er biologisk nedbrydeligt

Bæredygtig rengøringGreen-Care-linjen fra Tana er en produktlinje, som netop er førende inden for PE-flasker, der er 100% genanvendelige. Det er ikke bare noget de siger, eller vi i Rent Engros siger - det er noget, de er blevet anerkendt for:

 

 • Prisvindende emballagedesign af PE-flasker (WINNER GERMAN PACKAGING AWARD, 2016).
 • PE-flaskerne er designet til permanent genbrug.
 • Emballagens materiale kommer fra bl.a. offentlige affaldsstationer og andre partner inden for genanvendelig plast. 
 • Tana støtter tilmed initiativer, der fremmer den fortsatte udvikling af emballage fra genbrugsplast.

 

Emballage

Bæredygtigt produktdesign (Cradle to Cradle)

Produkternes designproces er en fabelagtig historie om, hvordan rengøringsmidler kan designes med god samvittighed for både mennesker og miljøet. 

 

– SOCIAL FAIRNESS

De anvendte materialerne består udelukkende af ingredienser, der opvejer biologisk mangfoldighed og social retfærdighed. 

 

– MATERIAL HEALTH

Indhold og emballage består af materialer, som på ingen måder har negativ effekt på hverken mennesker eller miljøet.

 

– MATERIAL REUTILIZATION

Designet er skabt således, at alle dets ingredienser er nogle, som kan nedbrydes. Derudover kan ingredienser ligeledes genbruges i form af råstoffer eller næringsstoffer. Det være sig både gennem en biologisk såvel som teknisk cyklus i natur eller industri. 

 

– RENEWABLE ENERGY

Klimaforandringer skyldes især en menneskeskabt udledning af drivhusgasser. Disse produkter er modsat produceret ved hjælp af udelukkende vedvarende energikilder: sol, vind og vand. Hertil er også at nævne, at administrationsbygningen er Energi Plus samt CO2-neutral.  

 

– WATER STEWARDSHIP

Ved at benytte et vandfiltreringsanlæg, beskyttes og forbedres vandkvaliteten inden
genbrug.

Rengøringsprodukter – proces
Alle de forskellige komponenter i designprocessen udgør dermed en samlet enhed, som er med til at støtte op om den verden, vi lever i. Ved at tilbyde selvsamme rengøringsmidler i Rent Engros tilskriver vi os også den grønne omstilling og giver vores kunder muligheden for samme. Muligheden for at handle rengøringsmidler med god samvittighed. 

Ikke kun bæredygtigt – men også effektivt!

Rent Engros’ nye sortiment indeholder nogle smarte teknologier, som er lige så effektive, som de er bæredygtige. 


1) TILSLUT & SKUMSPRAY (QUICK&EASY)
Quicks&Easy er en spray-teknologi i en række af Tanas løsninger, som tilbyder:

 • Automatisk og mobil dosering til skumrengøringen.
 • Der er ingen forberedelsestid og en hurtig produktskifte.
 • Bredt anvendelsesområde – både rengøring og desinfektion. 
 • Altid hygiejnisk og klinisk rengøring med direkte dosering.

 

2) LYDEN AF TILLID (KLIKS)

Kliks er Tanas klik-system til automatisk opvask og vaskeri-løsninger.                 

 • Intuitiv og yderst hurtig produktudskiftning.
 • Farvekodet.
 • Indeholder den højeste koncentrat og effektivitet.

 

3) MEMBRAN-TEKNOLOGI (SMART)

Smart er en membran-teknologi, som lever op til sit navn.         

 • Smart og simpel dosering uden ekstraudstyr.
 • Smart løsning, som ikke giver hverken produktspild eller faremærker.
 • Smart rengøringsløsning til overflader, sanitet og køkkenrengøring.

 

4) SIKKERT & BÆREDYGTIGT (FUSION)

Fusion er løsningen, der giver nøjagtig og automatisk dosering til manuel opvask og rengøring af fedtede overflader og gulve i køkkenmiljøer.

 • Automatisk, præcis og nøjagtig dosering.
 • Ingen direkte produktkontakt.

 

dosering

De 4 punkter er vores måde at sige, at det nye sortiment ikke bare er bæredygtigt og miljøvenligt. Sortimentet tilbyder også en mere effektiv rengøring med de smarte teknologier. Efter vores mening er Green-Care-løsningerne derfor den perfekte kombination af bæredygtig rengøring og effektiv rengøring.

Vi anvender selv naturprodukterne i eget rengøringsfirma

Rent Engros udspringer fra eget rengøringsfirma – Koncept Rengøring. Hele idéen bag Rent Engros er faktisk, at vi kan udbyde de samme produkter, som vi importerer til Koncept Rengøring. På den måde kan vi holde prisen nede ved, at vi altid selv kan bruge de produkter, vi ikke får solgt. 

 

De miljøvenlige Green-Care-produkter fra Tana er ingen undtagelse. Vi er nemlig stolte af selv at anvende rengøringsprodukter i eget rengøringsfirma, hvorved vi kan tage del i kampen om at bekæmpe de store miljøproblemer. 

 

Vi har derfor flyttet alt vores kemi til daglig brug over til dette bæredygtige produkt. Et produkt som ikke ”kun” er svanemærket, men vitterligt tænker på miljøet hele vejen rundt – og som samtidig er virkelig effektivt.

Mere end Svanemærket

Misforstå os ikke, Svanemærket er en super god indikation på, at du har købt eller brugt et miljøvenligt produkt. Der er dog mange som ikke ved, at Svanemærket “blot” er det nordiske miljømærke, som bruges på ikke-fødevareprodukter. 

 

Derfor kan det også være en god idé at holde øje med EU-Blomsten, som netop indgår på emballagen af vores nye produktserie fra Tana. EU-Blomsten (Ecolabel) er EU’s miljømærke, som viser, at der under varens produktion er taget hensyn til miljøet. 

 

Ecolabel

Det er derfor altid fordelagtigt at kigge efter EU-Blomsten - også selvom Svanemærket allerede pryder emballagen. Så ved du, at du også globalt gør en forskel for miljøet. Når alt kommer til alt, er det hele verden, som skal stå sammen om at bekæmpe nuværende og kommende miljøproblemer. På den måde gør vi en forskel for de kommende generationer. 

Vi er klar til at rådgive dig i bæredygtig rengøring

Det er ikke altid nemt at blive klog på, hvad der egentlig skal til for at gøre en forskel. Det er dog altid bedre at gøre lidt - end slet ikke at gøre noget. Ved at handle bæredygtige rengøringsmidler fra Rent Engros er du som privatperson eller som firma i al fald godt på vej.

 

Har du spørgsmål eller brug for yderligere information? Så kontakt os her. Eller direkte på: 70252494 – Find desuden alle vores Green-Care-produkter fra Tana på siden her

 

Vi ved alt om produkternes kvalitet samt deres bæredygtige fordele – Og vi deler gerne ud af vores erfaring. 

– Rene linjer, ren samvittighed og Rent Engros