Om os

Hvem er vi?

Rent Engros er en afdeling og webshop, som hører under rengøringsfirmaet Koncept Rengøring ApS.

Vi tilbyder et stort udvalg af produkter og udstyr til rengøringsbranchen.

 

Rent Engros servicerer hele landet og branchen med rengøringsartikler, -udstyr, -produkter og meget mere, som vi selv anvender i praksis gennem eget rengøringsfirma. 

 

Teamet bag Rent Engros er fagprofessionelle, som i egen arbejdsgang anvender de materialer og produkter, som sælges her på siden. Det betyder også, at det er et team, som har indgående kendskab til alle produkternes kvalitet, som vi derfor også kan rådgive i, ligesom vi kan stå 100% inde for alt, der udbydes i webshoppen. 

Vi er fagprofessionelle, der ønsker at hjælpe professionelle inden for samme branche. 

Idéen bag Rent Engros

Idéen og fundamentet bag Rent Engros ligger i at hjælpe andre rengøringsfirmaer med at erhverve de bedste produkter og materialer, der findes på markedet, til en pris, hvor alle kan være med.

 

Samtidig mener vi, at der er en stigende tendens til, at indkøbspriserne i rengøringsbranchen er ‘stukket af’ prismæssigt, hvilket især går ud over de små og mellemstore virksomheder. Det mener vi er en skam. 

Derfor har tanken bag Rent Engros været at starte en webshop, som tilbyder alt fra rygstøvsugere og andet udstyr til klude, mopper, kemi og andre rengøringsartikler. Ens for det hele er, at det er en brandgod kvalitet, som vi indgående kender og kan udbyde til en fast lav pris. Prisen holdes blandt andet nede ved, at vi selv er importør og vores fortjeneste ikke behøver være stor, da vi i eget rengøringsfirma kan bruge alt det, vi ikke sælger. 

 

Idéen bag vores navn skal findes i vores gode priser som importør (Engros) og vores fokus og afsæt i rengøring (Rent). Foruden rengøring skal ‘rent’ også eftergive vores ærlige værdier og service - at vi altid har rene intentioner, rent mel i posen og ren og skær kvalitet at udbyde. 

Rene værdier i Rent Engros

Troværdighed og pålidelig service må siges at være de vigtigste nøgleord i Rent Engros. Vi sælger ikke noget, vi ikke selv anvender i praksis, hvilket må være den bedste evidens for, at vi vitterlig mener, at alt vi udbyder er det bedste på markedet. Videre vil og kan vi også rådgive professionelt om alt det, der findes i webshoppen. 


For at holde fast i troværdigheden og ærligheden er der selvfølgelig også 14 dages fortrydelsesret på det, der købes i webshoppen. Det mener vi er en selvfølge, da vores største mål er at hjælpe vores kunder med kvalitet til gode priser. 

 

Har du spørgsmål til os, til vores produkter eller til noget helt tredje? Så tøv ikke med at kontakte os her, så garanterer vi, at du oplever vores troværdige og pålidelige service på nært hold.