• usp1

    LEVERING 1-3 dage

  • usp2

    GRATIS LEVERING Ved køb over 995,-

  • usp3

    Fortrydelsesret 14 dage

  • mail salg@rentengros.dk

Om os

Hvem er vi?

Rent Engros er en webshop og underafdeling, der hører under rengøringsfirmaet Koncept Rengøring ApS.

Vi tilbyder et stort udvalg af udstyr og artikler til rengøringsbranchen.

Rent Engros anvender selv de rengøringsartikler, produkter og udstyr som vi sælger i webshoppen. På den måde sikrer vi at alt er testet i praksis og kan godkendes af fagprofessionelle. Vi servicerer hele landet og branchen med rengøringsartikler, udstyr og produkter.

I Rent Engros består teamet af fagprofessionelle, der selv bruger og tester de materialer og produkter vi sælger, i vores daglige arbejdsgang.  Det betyder at vi kan rådgive i produkternes kvalitet og anvendelsesmuligheder, da vi har indgående kendskab til alle produkter og udstyr. Vi sælger ikke noget, som vi ikke selv har afprøvet og står 100% inde for. 

Vi er fagprofessionelle i rengøringsbranchen, og vi ønsker at hjælpe andre professionelle i samme branche, til at gøre effektivt rent med gode produkter og udstyr i høj kvalitet. 

Idéen bag Rent Engros

Ideen til Rent Engros opstod i et behov for at hjælpe andre rengøringsfirmaer og andre virksomheder, med at erhverve sig de bedste produkter til en pris, hvor alle kan være med. Fundamentet er altså at sælge det bedste udstyr til en rimelig pris, da det ikke er fair at skulle betale overpris for gode kvalitetsprodukter og udstyr. 

Vi mener at der desværre er en stigende tendens til at indkøbspriserne er steget i rengøringsbranchen. Det går desværre især udover små og mellemstore virksomheder, der i vores mening, ikke skal betale for meget for de rengøringsartikler og produkter, der er vigtige for at opretholde et rent og godt arbejdsmiljø. 

På den baggrund har tanken bag Rent Engros været at starte en webshop, der tilbyder alt fra rygstøvsugere og andet udstyr til klude, mopper, kemi og andre rengøringsartikler til ethvert behov. Fælles for det hele er at kvaliteten er i top, vi står selv inde for produkterne og så tilbyder vi en fast lav pris til vores kunder. Ens for det hele er, at det er en brandgod kvalitet, som vi indgående kender og kan udbyde til en fast lav pris. Vi holder blandt andet vores priser nede ved, at vi selv importerer vores produkter, og derfor behøver vores fortjeneste ikke at være stor, da vi kan bruge alt det vi ikke sælger i vores eget rengøringsfirma.

Konceptet bag vores firmanavn skal findes i vores særligt gode priser som importør (Engros) og vores fokus og afsæt i rengøringsbranchen (Rent). Ordet "Rent" i vores navn har også en dobbeltbetydning, da det også står for vores ærlige værdier og gode service. Vi har altid rene intentioner med vores arbejde, rent mel i posen og vores produkter er ren og skær kvalitet.

Rene værdier i Rent Engros

Troværdighed og pålidelig service er bestemt de vigtigste nøgleord i Rent Engros. Vi sælger ikke noget, som vi ikke selv anvender praktisk i dagligdagen, hvilket må være den bedste evidens for, at vi vitterlig mener, at alt vi udbyder er det bedste på markedet. Ydermere vil og kan vi også rådgive professionelt om alt det, der findes i webshoppen, hvis du har nogle spørgsmål eller udfordringer med at bruge et produkt optimalt. 


Vi står fast på at troværdighed og ærlighed er de to vigtifste nøgleord i vores forretning, og derfor er der selvfølgelig 14 dages fortrydelsesret på alt det, der kan købes i webshoppen. Det mener vi er en selvfølge og god praksis, da vores største mål er at hjælpe vores kunder med kvalitet til gode priser. 

Har du spørgsmål til os, til vores produkter eller til noget helt tredje? Så tøv ikke med at kontakte os her, så garanterer vi, at du oplever vores troværdige og gode kundeservice.