Forskellen på diamant-pads

Oprettet d. under Viden om rengøringsudstyr

Forskellen på diamant-pads

 

Hvilke diamant-pads skal jeg bruge?

Rengøringsudstyr kan nogle være en jungle at navigere rundt i. Der er utallige løsninger og utallige firmaer, der nok skal fortælle, at deres produkt er det helt rigtige for dig og din virksomhed. Det samme gør sig gældende, når man skal vælge pads og især diamant-pads til slibning af gulve.

Vi vil ikke just forholde os til, om du skal vælge vores produkter eller ej, men vil i stedet forholde os til forskellen på de forskellige diamant-pads, vi udbyder. 

Vores kvalifikation til at bedømme

Rent Engros er en nyere webshop, som udspringer af et lidt ældre firma - Koncept Rengøring - der har mange år på bagen som rengøringsfirma. Derfor har vi også stor erfaring med rengøringsprodukter og rengøringsudstyr i praksis. I praksis bliver vi målt på tid og resultat, hvorfor vi netop altid sørger for at imødekomme begge dele. Kort og godt afhænger tiden og resultatet af dit udstyr og forberedelser.

Med de rigtige diamant-pads kan du eksempelvis få et flot resultat på linoleumsgulve på meget kortere tid - end hvis du bruger kemi. 

Grit & Diamantkorn

Er du fagprofessionel ved du helt sikkert godt følgende, men det er under alle omstændigheder en god idé at kende lidt til grit. I alle vores produkter inden for diamant-pads taler vi om grit og korn. Den korte version er, at desto lavere grit-nummer, desto grovere er din pad - med 000 som laveste. Modsat er grit 4-6 finere pads, som bruges til at vedligeholde gulve på mere daglig basis. Det samme gør sig gældende med korn, hvor tallet står for antal af sammenbundne diamantkorn i dine pads. 

 

- Grit 000 (korn 60) -

En ekstra grov og aggressiv diamant-pad, som bruges ved meget slidte gulve.

 

- Grit 00 (korn 120) -
En meget grov og aggressiv diamant-pad, som bruges ved meget slidte gulve.

 

- Grit 0 (korn 220) -
En stadig meget grov diamant-pad, som bruges ved slidte gulve.

 

- Grit 1 (korn 400) -
En grov diamant-pad som bruges ved mindre slidte gulve.

 

- Grit 2 (korn 800) -
En middel grov/fin diamant-pad, som bruges ved mindre beskidte gulve.

 

- Grit 3 (korn 1.500) -
En stadig middel fin diamant-pad, som bruges ved mindre beskidte gulve.

 

- Grit 4 (korn 3.000) -
En fin pad som bruges ved vedligeholdelse af gulve samt fin slibning efter total opskuring.

 

- Grit 5 (korn 5.000) -

En meget fin pad som bruges ved vedligeholdelse af gulve samt fin slibning efter total opskuring.

 

- Grit 6 (korn 10.000) -

En ekstra fin pad som bruges ved vedligeholdelse af gulve samt fin slibning efter total opskuring.

 

Der er altså forskel på valget af pads, og faktisk fungerer de allerbedst sammen, hvor de udgør hver deres funktion i slibningen og rengøringen. De grove fjerner større ridser og mærker, mens de mere fine vedligeholder gulvet på daglig basis. 

Supershine diamant-pads

Nu vi taler om samspillet mellem pads, udbyder vi eksempelvis et sæt (kit) af Supershine PLUS diamant-pads, som indeholder en pad til hver sit gøremål - og som kan fås og bruges til flere typer af maskiner. Har du ikke før prøvet eller brugt Supershine, er det vores klare anbefaling.

 

Bruger du Supershine SOFT regelmæssigt - og ikke traditionelle gulvpuder - kan du gendanne og vedligeholde dit gulv skinnende pænt for evigt. Og så behøver du ikke engang at ændre din rengøringsrutine.

 

Supershine SOFT anvender samme system som Supershine PLUS. Der er dog en lille forskel ved, at PLUS-modellen går dybere i slibningen end SOFT og er en semi-professionel løsning - det man kalder kemisk slibning - som er skridtet lige inden en professionel mekanisk slibning. 

 

Begge løsninger behøver dog kun vand og ingen kemi, og det er derfor miljøvenlige løsninger. Derudover giver de begge en langt større kvalitet, end hvad der ellers findes på markedet.

 

Hvilke diamant-pads til hvilke maskiner?

Du ved måske, at du ønsker diamant-pads, men er i tvivl om, hvilken version, der passer til din maskine. En hovedregel er, at den diamant-pad, du ønsker, helt sikkert også fås til den maskine, du bruger. 

Eksempelvis kan vores Supershine PLUS samt Supershine SOFT pads gå til både:

 

  • Almindelige gulvvaskemaskiner
  • Skuremaskiner
  • Centermaskiner
  • Håndholdte centermaskiner

 

Vores diamant-pads fås i runde, firkantede og trekantede versioner, så på det område skal du ikke være nervøs. Samtidig kan du altid give os et kald, hvis du står overfor dilemmaer som disse. Vi kender som sagt til rengøringsbranchen og ved hvilke pads, du skal bruge - og til hvilket formål. 

 

Du kan se et samlet overblik over alle vores diamant-pads her


Stadig i tvivl?

 

Du kender det gulv, du ønsker at slibe, du kender maskinen, du skal bruge, men du er stadig en smule i tvivl om hvilke pads, du bør vælge. 

 

I så fald skal du bare kontakte os med det samme.

 

I Rent Engros er vi fagprofessionelle, der hjælper andre fagprofessionelle og private. Vi vil rigtig gerne hjælpe dig med viden om diamant-pads og diamantslibning. Så tøv ikke med at kontakte os her – også for ren og skær viden-spørgsmål. Vi vil bare gerne hjælpe. 

 

Inspiration og hjælp

I videoen får du vist, hvordan diamant-pads kan bruges til totalrengøring af terrazzogulv, marmor, natursten m.m.