Hvad kendetegner en god rengøringsvogn?

Oprettet d. under Viden om rengøringsudstyr

Hvad kendetegner en god rengøringsvogn?

Hvad kendetegner en god rengøringsvogn?

Hvornår kan man sige, at en rengøringsvogn er god? Svaret ligger i formålet og brugeren. En rengøringsvogn er god, når den passer nøjagtig til formålet og brugerens rengøringsbehov.

 

I Rent Engros kendetegner vi en god rengøringsvogn ved, at den tillader sikker og smart transport af rengøringsmidler, gulvmopper, klude, affaldsposer og andet udstyr, der er nødvendigt for effektiv rengøring. Vi kendetegner dog også en god rengøringsvogn ved at kigge på ergonomien. 

 

Ergonomi

I sig selv medgiver en rengøringsvogn et større fokus på ergonomi, da brugeren slipper for tunge løft og unaturlige bevægelser. De unaturlige bevægelser forebygges endnu mere med gode kvalitetsvogne, som er designet i naturlige højder og med smarte systemer, der er tilpasset brugeren. Unødvendig belastning i dagligdagen kan lede til utilsigtede helbredsproblemer. Det kan gå hen og blive en stor gene og medføre arbejdsskader, som fører til sygemeldinger. Det vil man naturligvis gerne undgå af flere årsager. Læs mere om ergonomi i dette blogindlæg

 

Mobilitet

Det er også vigtigt at have en funktionel og mobil rengøringsvogn, da det effektiviserer rengøringsprocessen. Det kan være med til at spare dig for dyrebar tid. Rengøringsvogne gør rengøringen mere mobil, da vognen selvsagt kan tages med rundt. Med en rengøringsvogns mobilitet, kapacitet og ergonomiske kvalitet kan du og dit rengøringsfirma få mere ud af rengøringen på kortere tid. Gode rengøringsvogne gavner derfor både dig og kunderne. Rengøringsvogne er effektive inden for en lang række områder. Her kan blandt andet nævnes:

 

  • Rengøring af haller og andre større indendørsområder.
  • Rengøring af sanitære områder som hospitalsgange.
  • Rengøring af hoteller, caféer og restauranter.
  • Privatrengøring af større områder.

Rengøringsvogne til indendørsområder

Rengøringsvogne er naturligvis kun effektive på områderne, såfremt det er rengøringsvogne af kvalitet. 

Rengøringsvogne i Rent Engros

Rengøringsvogne er helt essentielle for, at man kan udføre sit arbejde ordentligt. 
Vores rengøringsvogne er alle vogne, som vi har kendskab til gennem vores eget rengøringsfirma - Koncept Rengøring

 

Herfra har vi fået viden og erfaring med forskellige vogne. Dem vi sælger i Rent Engros er alle vogne, som vi mener er nogle er branchens bedste. Vores rengøringsvogne kan købes til engrospriser. Det vil sige, at du kan få rengøringsvogne billigere, end du finder dem mange andre steder. Endvidere forhandler vi rengøringsvogne til ethvert tænkeligt behov. Vi har rengøringsvogne til microfiber-moppesystemer, vogne med tilbehør til affaldsstativ, ergonomiske og komplette rengøringsvogne samt lukkede rengøringsvogne med skab.

 

Du kan blandt andet finde:

 

Fælles for alle vores rengøringsvogne er, at de er kompakte, stabile og tillader stor fleksibilitet i din daglige arbejdsgang. Hvis vi dykker ned i bare én af vognene, kan vi fremhæve Kubi 3 PRO.

Kubi 3 PRO’s exceptionelle kvalitet 

Kubi 3 PRO er en rengøringsvogn udover det sædvanlige. Den kommer fra den italienske fabrikant Falpi og er en premium-løsning til det moderne rengøringsfirma. Foruden selve rengøringsfirma egner Kubi 3 PRO sig også godt til hoteller, restauranter, caféer, industri og andre områder, hvor klinisk rengøring er vigtigt.

 

Der er tale om en lukket rengøringsvogn med fire 125 mm nylonhjul monteret på kuglelejer, hvor to af dem har indbygget en bremse. Som standard kommer KUBI 3 PRO med fire spande.

Kubi 3 PRO

 

Her er nogle af de suveræne specifikationer:

  • Skab der kan låses.
  • Fire farvekodede 6 ltrs. spande.
  • To 25 ltrs. spande m. låg.
  • Højde: 112 cm / Længde: 115 cm /Bredde: 58 cm.

Kubi-systemet fra Falpi er smart, da det har en modulær opbygning, hvor forskelligt tilbehør kan tilkøbes og monteres på rengøringsvognen. I Rent Engros kan du få Kubi 3 PRO til engrospris. 

 

Tilbehør til rengøringsvogne

Udover rengøringsvogne forhandler Rent Engros alle tænkelige rengøringsmidler og optimalt udstyr til effektiv rengøring. På denne side kan du finde rengøringsmidler. Vi tilbyder også diverse mopper og forskellige affaldssække, som hyppigt hører til brugen af rengøringsvogne. 

Vi står klar til at guide dig

Tak fordi, du læste med. Vi håber, at du har fået en større forståelse inden for rengøringsvogne, og hvorfor det er vigtigt at købe kvalitet. Lad os slutte som vi startede med igen at slå fast: 

En god rengøringsvogn er en rengøringsvogn, som er tilpasset formålet og den enkelte bruger. 

 

Tag kontakt til Rent Engros, hvis du har spørgsmål. Kontakt os her. Vi står altid til rådighed for at guide dig.