HEPA-PRO rygstøvsuger med batteri

Oprettet d. under Viden om rengøringsudstyr

HEPA-PRO rygstøvsuger med batteri

HEPA-PRO rygstøvsuger med batteri 

Med en HEPA-PRO batteri-rygstøvsuger kan støvsugningen klares hurtigere og mere effektivt end med andre støvsugere. Batteriet betyder, at rengøringen kan klares mere fleksibelt, da man ikke skal rode med en ledning under rengøringen. Det giver dermed gladere ansatte, med færre gener og dermed færre sygedage, hurtigere støvsugning og bedre arbejdsmiljø, samt et rent og sundhedsforsvarligt arbejdsklima at arbejde i.    

Undgå en irriterende ledning og brug en rygstøvsuger med batteri

Denne batteridrevne rygstøvsuger er unik af mange årsager. Helt overordnet er støvsugeren funktionel, nem at anvende og da den bæres let på ryggen i den medfølgende sele, øger det effektiviteten. Den er også fleksibel, da man ikke skal rode rundt med en ledning, hvilket samtidig gør støvsugningen hurtigere. Med en HEPA-PRO rygstøvsuger med batteri skal man ej heller bøvle med en ledning ned af trapper eller imellem stole. Man skal heller ikke spekulere i, om der er stikkontakter i nærheden.

Ved at tilkøbe et ekstra batteri, behøver du heller ikke holde pause mens batteriet oplades, men kan i stedet skifte til det ekstra batteri og fortsætte støvsugningen. Det er super effektivt og sikrer at der ikke er spildtid under rengøringen. 

Ergonomisk rygstøvsuger giver færre sygedage

Med en HEPA-PRO rygstøvsuger med batteri mindsker du dine sygedage. Den vejer ikke meget, er komfortabel og du undgår de vrid og uhensigtsmæssige bevægelser, som du kan få ved en støvsuger med ledning. At den er let, behagelig at have på og at du kan have batteriet i et bælte rundt om maven, gør hele støvsugningen nemmere og mere skånsomt for din ryg. Tidligere har rygstrøvsugere været meget tunge og besværlige at bruge, men det er heldigvis ikke længere tilfældet. Nu kan både høj og lav bruge en rygstøvsuger, uden at få problemer med ryggen som direkte resultat af arbejdet.

Hurtigere støvsugning og bedre arbejdsmiljø

HEPA-PRO rygstøvsuger med batteri gør således hele din støvsugningsproces mere funktionel, ergonomisk, nemmere og dermed også hurtigere. Den er hurtigere, fordi man ikke skal forholde sig til en ledning, dens placering i et rum eller ned af trapper og man skal heller ikke bruge tid på at sætte ledningen i en stikkontakt eller bruge tanketid på, om der overhovedet er en stikkontakt i det areal man støvsuger. Det er spildtid at lede efter stikkontakter for hver ny etage der støvsuges på, og den tid kan bruges på at blive hurtigere færdig med rengøringen og videre til næste opgave.  

Tre filtre sikrer et rent arbejdsmiljø

HEPA-PRO rygstøvsugeren består af tre filtersystemer; engangs-støvsugerpose af papir med filter, microfiber pose og HEPA-filter. 

Engangs-støvsugerposen mindsker støvpartikler, hvilket er med til at skabe et sundt arbejdsmiljø. Microfiberposen, som er lavet af sytetisk mikrofiber, der kan vaskes, bidrager også til et sundt og rent indeklima og arbejdsmiljø. HEPA-filteret er individuelt testet og certificeret til at være 99,97% effektivt ved 3 mikron [μm] (mikrometer). Denne innovative HEPA-filtrering holder således luften helt ren. 

Under rengøringen af HEPA-PRO og tømning af støvsugerposen, er det vigtigt at filtrene gåes efter og gøres rent. Hvis filtrene stopper til, betyder det at den udgående luft fra støvsugeren ikke er så ren som man kunne ønske.  

Tilbehør til HEPA-PRO rygstøvsuger med batteri 

Som tilbehør til rygstøvsugeren kan du blandt mange ting få et holdbart bælte til batteriet, et Lithium-ion-batteri som også passer til en super lynlader, en simpel og letanvendelig oplader til batteriet, en batteriholder og et harness