Brug Kleen Purgatis og oplev magien ved en gnistrende ren hjem!

oprettet d. under Viden om rengøringsudstyr

Brug Kleen Purgatis og oplev magien ved en gnistrende ren hjem!

Guide til effektiv rengøring med Kleen Purgatis.

I dag vil vi gerne præsentere dig for en fantastisk løsning til professionel og effektiv rengøring – nemlig Kleen Purgatis!

 

Produktet og dets fordele

Kleen Purgatis er et banebrydende rengøringsmiddel, der tilbyder en lang række fordele for både for dig som bruger, for rengøringspersonalet og for miljøet. Lad os dykke ned i nogle af de egenskaber der gør Kleen Purgatis til det ideelle valg.

Og hvordan benytter man så produktet?

Jo, det er nu ret ligetil;

  • 🧴 Smid 1 tabs i en sprayflaske (Vi har en her du kan købe)
  • 💧 Tilsæt 500 ml vand og luk den godt til
  • 🧼 Lad tabletten blive helt opløst
  • 👌 Nu har du en hel flaske rengøringsmiddel, klar til brug!

Tabletterne sikrer en fuldstændig nøjagtig dosering – HVER GANG. Det betyder også; ingen spild 💚

 

Økonomisk effektivitet og nøjagtig dosering

Kleen Purgatis sikrer en økonomisk effektiv rengøring ved hjælp af nøjagtig dosering. Den innovative teknologi gør det muligt at dosere præcist, hvilket reducerer spild og overskydende brug af produktet. Derfor sparer du både penge og ressourcer, samtidig med at du opnår en super effektiv rengøring.

Til dig som driver erhverv er det også vigtigt at passe godt på dine medarbejdere og netop Kleen Purgatis leverer her. Med din mikroplastfri vandopløselige folie skytter dine medarbejdere mod skadelige kemikalier.

 

Godkendt af fagprofessionelle

Her er der ikke tale om et helt almindeligt rengøringsmiddel. Produktet er gennemtestet af og godkendt af fagprofessionelle og det betyder, at du kan være helt sikker på at Kleen Purgatis lever op til de højeste standarder indenfor kvalitet og effektivitet. Her kan du være sikker på at du gør brug af et produkt der leverer resultater.

Et hurtigt og simpelt regnestykke:

  • Køber du 1 pose og 1 sprayflaske koster det 212 kr. 💰
  • Gang det op med 30 (altså 30 tabs, og dermed 30 flasker) 🧴
  • Så har du 30 flasker rengøring til kun 7 kr. stykket! 😱

Køber du mange, får du selvfølgelig mængderabat 🛒

Psst: Vi har selvfølgelig inkluderet fragtprisen i regnestykket 📦

 

Bæredygtighed og miljøfordele

Udover de direkte fordele for din virksomhed er Kleen Purgatis også en bæredygtig løsning. Den reducerer emballageaffald drastisk og mindsker CO2-emissionerne ved ikke at transportere vand. Desuden er den højkoncentrerede formel med til at reducere kemikalier i spildevandet, hvilket er godt for miljøet. Kleen Purgatis' genanvendelige emballage understreger virksomhedens engagement i miljømæssig bæredygtighed og regenerering af ressourcer.

 

Så hvad venter du på?

Nu er det tid til at opleve fordelene ved Kleen Purgatis på egen hånd. Besøg siden med alle produkterne lige her: https://rentengros.dk/shop/75-kleen-purgatis/ og køb Kleen Purgatis-produkterne og for at opleve den effektive rengøring og de økonomiske besparelser selv.

Vi tilbyder hurtig levering inden for 1-3 dage og gratis fragt ved køb over 995 kr. Og husk, du har 14 dages fortrydelsesret, så du kan være sikker på dit køb. Gør din virksomheds rengøringsproces mere effektiv og miljøvenlig med Kleen Purgatis i dag!