År 2024 must haves

Oprettet d. under Viden om rengøringsudstyr

År 2024 must haves

Vores guide til must haves produkter i 2024

År 2023 lakker mod enden og det betyder at vi skal byde år 2024 velkommen. Måske du har nogle nytårsfortsæt, måske ikke. Uanset hvad, så kan det nye år kun starte godt, hvis man får rengjort hjemmet efter julen- og nytårets strabadser. 

Har du været vært for juleaften? Og trænger toilettet til en kærlig hånd? 

Vi har noget virkelig smart til dig. I stedet for at bakse rundt med toiletrens, kalkfjerner, skurestick, svampe og klude nede i kummen, hvorfor så ikke nøjes med ét enkelt produkt der kan stortset det hele? 

Med TRO WC-tabs ved din side, kan du med fordel smide 1 enkelt tab i kummen om aftenen inden du går i seng. Så kan den få lov at virke natten over. Når tabsen har virket natten over, så tager du lige din toiletbørste og skurer rundt i kummen. Herefter trækker du op, og voíla! Nu har du en fuldstændig skinnende ren toiletkumme.

Der er 16 tabs i pakken. Så hvis du bruger 1 tab om ugen, har du altså til hele 4 måneder. Og pakken koster knap en flad 50'er. Dét er da bæredygtigt. Desuden slipper du også for at få enten rødlig eller blåligt skær i porcelænen. Meget kemi farver nemlig.

Must have nr. 1 er derfor TRO WC-tabs

 

 

 

 

 

 

Er du typen der stadig har karkklude?

Mange fortsætter stadig med at købe almindelige karkklude til at tørrer overflader med. Og rent faktisk er karkklude engangsklude som man egentlig skal smide ud efter brug. Dog vælger mange at genbruge kludene og vaske dem. Hvilket også sagtens er muligt. Men der er en langt mere bæredygtig (og billigere) løsning. Microfiberklude.

Vi har dem i flere farver og størrelser. Med en microfiberklud er du sikret en holdbar klud, der er sindssygt effektiv og holder længe. Kluden kan bruges til alle typer rengøring og suger effektivt. Langt mere end en almindelig karkklud.

Klik her og se videoen hvor vi forklarer mere.

Must have nr. 2 er derfor vores micrfiberklude

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

En god skuresvamp skal man da ha'!

En god skuresvamp der tåler at blive smidt i vaskemaskinen? Det hjælper vi dig gerne med. Du skulle gerne have to i dit arsenal af rengøringsmidler. Én med en grov skureflade og én med en mildere skureflade. Den hvide er mildere end den grønne. 

Med en god skuresvamp sikrer du dig at snavset ikke har en chance. Hvad enten det er til din ovn, dine potter og pander eller til kalken på badeværelset. 

Her kan du oveni købet score dig noget mængderabat. 

Klik her og se videoen hvor vi forklarer mere.

Must have nr. 3 er derfor vores skuresvamp med greb

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Alt i én rengøringsmidler? Ja tak!

Du kender det sikkert. Køkkenskabet under vasken er fyldt med alverdens rengøringsmidler. Det bugner med det ene og det andet, og selvom du mangler rengøringsmidler, er der faktisk ikke plads til flere.

Hvad hvis vi fortalte dig, at vi kender en fantastisk løsning? En løsning som er billig, bæredygtig og som indebærer alt det rengøringsmiddel du egentlig har behov for? Og selvom du sparer plads og penge, får du MEGET mere! Nemlig hele 90 flasker rengøring! 

Med Kleen Purgatis serien har du alt hvad du behøver i rengøringmidler. 

Den blå (severa) er perfekt som en multi rengøring til overflader i hjemmet, f.eks. hylder, bordplader osv. Desuden kan den også bruges som glasrens. 

Den røde (sanivex) fjerner effektivt mindre kalkaflejringer på badeværelset og hjælper dig med at vedligeholde dine sanitære områder. Brug den i håndvasken, på armaturet, i brusenichen, badekaret og toilettet. Ja overalt på dit badeværelse.

Den gulde (purina) egner sig fantastisk til fedtede overflader og snavs i køkkenet. Her har du tit fedtede overflader. Spray 1 gang med purinaen og tør efter med din microfiberklud. Så har du en fuldstændig ren overflade, uden fedt. 

En god huskeregel med Kleen Purgatis produkter er ikke at bruge for meget. Sprayer du for meget på, får du stribede overflader. Så sørg for at starte med ét enkelt spray ad gangen, og prøv dig frem. 

Must have nr. 4 er derfor Kleen Purgatis serien

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Find vores 4 must haves her:

 

 

Microfiberklud 32 x 32 (sort)

Skuresvamp med greb (hvid)

WC-TRO tabs (16 stk.)

Kleen Purgatis produkter