• usp1

    LEVERING 1-3 dage

  • usp2

    GRATIS LEVERING Ved køb over 995,-

  • usp3

    Fortrydelsesret 14 dage

  • mail salg@rentengros.dk

Ekstraudstyr er undervurderet

Oprettet d. under Viden om rengøringsudstyr

Ekstraudstyr er undervurderet

Ekstraudstyr er undervurderet

I Formel 1 findes de dyreste, hurtigste og bedste racerbiler, som verden nogensinde har set. Ikke desto mindre skal de både før, under og efter have skiftet dæk, reservedele og tankes. Det er oftest dem, som har de bedste reservedele, der klarer sig over forventning til de enkelte løb. 

 

Nu nævner vi jo ikke bare racerbiler af ren interesse. Vi nævner dem, fordi et rengøringsfirma også vinder løbet ved at have ordentligt ekstraudstyr, som løbende kan optimere tid og effekt. Du kan have nok så god en støvsuger, men fra tid til anden skal mundstykkets hjul skiftes. Det samme gælder naturligvis støvsugerposen og det filter, som sidder i støvsugeren. Det er især vigtigt, hvis du ligesom racerkørerne bruger dit udstyr dagligt eller ugentligt.  

 

Hvorfor nævner vi så alt det her om ekstraudstyr? Det gør vi, fordi vi kender til konsekvenserne og gevinsterne fra eget rengøringsfirma. Rent Engros udspringer fra eget rengøringsfirma, hvor tid og effektivitet er nøgleord. Her er ekstraudstyret en vigtig faktor for, at vi altid kan levere en effektiv, sublim og hurtig rengøring. Det er ikke kun ekstraudstyr til støvsugere, som vi taler om her. Vi har også stor værdi i at have det rigtige antal klude og rondeller med ud til kunden såvel som ekstra velcro til vores fremførerhoveder, hvis moppen ikke sidder ordentlig fast med eksisterende velcro. Ja, vi kunne blive ved, men hovedessensen er, at vi kender værdien i at være velforberedte med det rigtige ekstraudstyr.  

 

Det handler om at være forudseende, så du ikke pludselig står og mangler noget, når udstyret skal i “pit-stop”. Det har hverken værdi for dig eller kunden, at rengøringen skal afbrydes af manglende eller ikke-optimalt udstyr.

 

hurtige rengøringsprodukter

Det handler ikke kun om mængden

Det handler naturligvis ikke kun om at have nok støvsugerposer eller ekstra hjul til mundstykken. Det handler i lige så høj grad om at have smart ekstraudstyr. Hvad ligger der så i ordet “smart”? Man kan eksempelvis være smart og have doseringsudstyr med til rengøringsopgaven. Doseringsudstyr der kan dosere den rigtige mængde af vand, sæbe eller lignende, så du ikke over- eller underdoserer og må begynde forfra. Vi bruger eksempelvis doseringshætter til at dosere den præcise mængde i 1 ltr. flasker.

 

Vi bruger også lynoplader, batteriholdere og bælte til vores HEPA Rygstøvsuger på batteri, som er endnu en måde at være smart i forhold til ekstraudstyr. Når man støvsuger med en HEPA Rygstøvsuger på batteri, skal batterierne bæres ordentligt. Det skal de fordi, de på den måde hurtigt kan skiftes og for at imødekomme ergonomisk ansvarlighed. Derfor har vi altid et bælte på, som med batteriholderen bærer batterierne hensigtsmæssigt. Skulle uheldet være ude, hvor man har glemt at få opladet sine batterier forud for en opgave, har vi også smart ekstraudstyr til at imødekomme problemet. Vi har en såkaldt lynoplader og lithium-ion-batterier, som kan oplades fuldt på omtrent 1 time.

 

Et andet eksempel på et fantastisk ekstraudstyr er et spray-skaft. Et spray-skaft er et stærkt alternativ til moppens teleskopstang. Spray-skaftet er nemlig en alt-i-en-løsning, hvor vandet (og evt. sæbe) kan hældes ned i selve skaftet. Herved behøver du ikke en spand med vand og sæbe, men kan blot trykke på udløserknappen, der sprøjter lidt af skaftets væskeindhold ud foran moppen. På den måde slipper du for at fylde spanden, vride moppen og meget mere, der tager dyrebar tid. Det er et perfekt ekstraudstyr at have med i bilen, hvis man skal rengøre kontormiljøer eller mindre butikker. Spray-skaftet er perfekt til Fast mop - Wet2Go - Adapterpad


smarte rengøringsmidler

Smart i sin omstilling

Der er masser af smart ekstraudstyr, som kan optimere tid og effekt. Nu har vi brugt ordet ‘smart’ til at beskrive det ekstraudstyr, der optimerer ydeevnen og lignende. Vi vil dog også påpege, at man kan være smart i sin omstilling, når man tager ud til en rengøringsopgave. Kunden fortæller formentligt om opgaven og den rengøringstjans, man står overfor. Har du ikke besøgt kunden tidligere, kan det dog alligevel være en god idé at være velforberedt på uforudsete opgaver. Uforudsete opgaver som kræver andet udstyr end først antaget. 

 

Du kan blandt andet være velforberedt ved at have forskellige rondeller og pads med forskellig styrke til slibning af gulvet. Det samme gælder affaldssækkene, hvor du praktisk kan tage forskellige størrelser med, så du er 100% sikker på, at du har de rigtige sække klar.  Du kan også være velforberedt ved at have rengøringsmidler og kemi med til lidt af hvert, så du ikke pludselig står uden mulighed for at hjælpe kunden med et aktuelt behov. 

Ekstraudstyr i Rent Engros

Ekstraudstyr er uden tvivl en ekstra forsikring for dig og kunden om, at du kan løse rengøringsopgaven til perfektion. Fra vores rengøringsfirma ved vi, at masser af ekstraudstyr på lageret kan have stor betydning. Det er simpelthen dumdristigt at have branchens bedste rengøringsudstyr, hvis man ikke har reservedele klar til selvsamme udstyr. Især når ekstraudstyret ofte koster utroligt lidt i forhold til selve udstyret. Derfor vil vi på det kraftigste anbefale, at du altid fylder lageret med ekstraudstyr til både moppesystemer, støvsugere, doseringsudstyr og meget mere. 

 

Hos Rent Engros har vi flere kategorier, som indeholder tilbehør og ekstraudstyr - alt efter formålet.

Flere af vores andre sider på www.rentengros.dk er også fyldt med ekstraudstyr, som du finder i udstyrets tilsvarende “hovedkategori”. Vi håber, at indlæggets budskab har givet dig en god fornemmelse af, hvorfor vi mener, ekstraudstyr bør indtænkes i alt. Ekstraudstyr gør, at du vinder racet om kunderne i det lange løb. 

 

Har du spørgsmål til udstyr og tilbehør? Så kontakt os endelig her
 


Ingen kommentar(er)
Skriv din kommentar